You are here

MemberSite_XML_AccountOverview_fiModify Guest Info
Return to ItinerariesGuest Certificate Fee
*I authorize payment as specified above, and understand and acknowledge payment of the Fee(s) is non-transferable and non-refundable.]]>
Payment Successful
There was an error processing your payment.
• To book for a new reservation using my Club Membership Points, click here.

• To book for a new reservation using my Traditional Ownership click here.
]]>

Talletus
Diamond Resorts Destination Xchange Programin avulla omistajat voivat tallettaa perinteisen viikkonsa ja vaihtaa sen vaihtoehtoiseen viikkoon useissa muissa Diamond-lomakohteissa. Jos haluat hyödyntää tätä etua, aloita prosessi napsauttamalla talletuslinkkiä.


Varaussuoja

Valitse varaussuoja
Maksusuorituksen käsittelyn yhteydessä tapahtui virhe.
Valitettavasti linkki on vanhentunut.

Kortin tarkistusluku

*Valtuutan edellä määritellyn maksusuorituksen, ja ymmärrän ja hyväksyn, että maksu ei ole siirrettävissä eikä takaisin maksettavissa.]]>

Within this area you can review upcoming points based reservations. Please note that all reservations made for properties that are currently available to book online in your Member Area will appear on this page, regardless of how they were booked. Properties offered by Diamond Luxury Selection®, by request only, cash bookings, marketing stays, and bookings through Interval International will not appear on this online display.

]]>

Within this area you can review upcoming reservations. Please note that at this time within this area you cannot review upcoming vacations you may have confirmed through Interval International or as rental/marketing stay. Additionally, at this time this area does not contain reservation history for past arrivals associated with your account.

]]>click here.]]>


{0}
* N/A = Ota yhteys asiakaspalveluun numerossa +1 877.DRI.CLUB, jos haluat lunastaa lainan.]]>

*Valtuutan yllä määritetyn maksusuorituksen ja ymmärrän ja hyväksyn, että maksu ei ole siirrettävissä eikä takaisin maksettavissa.]]>

ActiveClubbenefits@diamondresorts.com.]]>
Ennen pyyntöäsi:

  • Onko osoitteesi annettu oikein? Jos ei, napsauta tästä ja korjaa ENNEN pyyntösi lähettämistä.
  • Ovatko nimesi ja jäsenyyden tasosi oikein? Jos ei, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen
    Clubbenefits@diamondresorts.com
    , ja päivämme ja lähetämme korvauspyyntösi puolestasi.

]]>

Pisteet ovat aina liitettyjä tiettyyn vuoteen. Säästämällä ja lainaamalla siirtoja jäsen pystyy muuttamaan sitä käyttövuotta, johon tietyt pisteet liittyvät varaustarkoituksessa. Kaikki palautetut pisteet siirtyvät sille käyttövuodelle, joka määrittyi varauksen saapumispäivästä.

Jos jäsen valitsee peruuttavansa vahvistetun varauksen, takuita ei voida antaa samanlaisen varauksen tekemiselle. Tässä tarkoituksessa katsotaan samanlaiseksi majoituksen varaukseksi varaus, joka on samalla maantieteellisellä alueella kuin peruutettu varaus ja jonka käyttöaika on 14 päivän sisällä peruutetun varauksen käyttöajasta.

]]>
>]]>


Varaa verkossa nyt kohdassa tehdäksesi uuden varauksen..]]>
MAIN AIRPORT
{0} Mile(s)
{0} Km(s)
/

Content Type: